Palvelut

Tilitoimiston valinta on jokaiselle yrittäjälle erittäin tärkeä hetki. Olit sitten valitsemassa ensimmäistä tilitoimistoasi tai suunnittelemassa tilitoimiston vaihtoa, ole yhteydessä. Luotettava kirjanpitäjä on yritykselle elintärkeä. Kartoitetaan yhdessä yrityksesi tarpeet ja rakennetaan yritystäsi parhaiten palveleva konsepti.

Kirjanpito, tilinpäätökset

Peruskirjanpitoomme kuuluvat yrityksen kuukausittainen kirjanpito, tilinpäätös sekä veroilmoitus. Yrittäjänä saat kuukausittain päivä- ja pääkirjan sekä tuloslaskelman ja taseen. Raportit toimitamme paperilla tai sähköisesti. Pyrimme neuvomaan asiakasta kummassakin tapauksessa.

Laskutus

Hoidamme asiakkaidemme laskutuksen sovitusti omalla järjestelmällämme asiakkaaltamme saamien tietojen mukaan. Laskuja toimitamme niin e-laskuina kuin paperiversioinakin.

 

Palkkahallinto

Yrityksesi palkanlaskennan hoidamme ilmoittamiesi tietojen perusteella ennalta sovitussa aikataulussa. Palvelun laajuus sovitaan aina tapauskohtaisesti. Voit valita teemmekö pelkän palkan laskemisen vai koko palkkahallinnon. Viranomaisilmoitukset ja ilmoitukset vakuutusyhtiölle kuuluvat automaattisesti palkanlaskennan piiriin. Autamme myös työsopimusten laatimisessa.

Konsultointi

Neuvomme yritysten investointihakemuksissa. Meiltä saavat neuvontaa myös tiensä alkutaipaleella olevat yritykset. Toteutamme yrittäjän kanssa niin yritystukihakemukset kuin liiketoimintasuunnitelmatkin. Autamme aloittavaa yrittäjää yhtiömuodon valinnassa ja hoidamme tarvittaessa yrityksen perustamisen kokonaan. Järjestämme yhtiömuotojen muutokset sekä yhtiösopimusten ja yhtiöjärjestysten päivittämisen.
-liiketoimintasuunnitelma
-investointitukihakemus
-yrityksen perustaminen
-yritysmuodon muuttaminen
-yrityskaupat